44′ Salminen
48′ Leppänen
61′ Berghem
79′ Kalliojärvi

Ritarit lähtivät kauden toiseen otteluunsa ärsyyntyneenä avausmatsin tehottomuudesta. Ensisijaisena tavoitteena oli saada se kuuluisa ketsuppipurkki auki. Siispä pelin hallinnan lisäksi valmennus halusi nostaa prässiä ylemmäs, jotta vieraiden pelinrakentaminen katkaistaan jo ennen keskiviivaa. Päivän vastustaja, edesmenneen irkkubaari Castlen CELT’S (vai Celtics?)-niminen joukkue oli entuudestaan tuntematon ryhmä, mutta tasaisessa sarjassa on turha odottaa kevyttä iltapuhdetta edes nousijajoukkuetta vastaan.

No, jätkäthän toteuttivat sen mitä pyydettiin. Avausjaksolla ÅCF piti huolen siitä, että CELTS ei saanut juuri yhtään hyökkäystä aikaiseksi. Jos pallo hävittiin, se tapeltiin takaisin jo vastustajan kenttäpuoliskon puolivälissä. Castlen pojat keskittyivät pääasiassa pitämään maalinsa eteen parkkeeraamansa bussin pystyssä, sillä Ritarit puskivat sitä päin vasemmalta ja oikealta. Jakson lopussa näytti jo siltä, että tuloksena on jälleen yksi maaliton nelivitonen, kunnes A. Salminen pukkasi kulmapotkusta pallon häkkiin minuutti ennen taukovihellystä. Tulihan se sieltä kun riittävästi potkii.

Jos ensimmäinen maali ei vielä tuonut riittävästi uskoa omaan tekemiseen, niin viimeistään heti tauon jälkeen syntynyt P. Leppäsen 2-0 maali ravisteli apinat selästä. Petjankin kaapin tarjoili kulmapotkusta sangen hyviä kulmia koko illan jaellut H. Laisto. Parin maalin johdossa oli helppo pelata matsi loppuun, ja kun vieraatkin joutuivat työntämään bussinsa liikkeelle niin vaarallisempia paikkoja oli helpompi luoda. Puoli tuntia ennen loppua E. Berghem kävi paikkaamassa missaamansa pilkun tekemällä illan kolmannen ritarimaalin, ja ennen loppua A. Kalliojärvi karkasi läpiajoon viimeistellen loppulukemiksi 4-0.

Varsin tyylipuhdas voitto ÅCF:lle, josta on hyvä aloittaa valmistautuminen tulevaan hegemoniaotteluun Hirvensalon Heittoa vastaan. Kahden sarjapelin jälkeen nolla päästettyä maalia kertoo hyvästä joukkuepelaamisesta, sekä J. Karlssonin pitävistä hansikkaista tolppien välissä. Nyt kun maalitilikin saatiin kunnolla auki, niin ÅCF:lta voidaan odottaa entistä parempia otteita toukokuun kovissa otteluissa (Heitto, SCR, Wolves, KisaVeikot)