Lyödäänkö sinut Ritariksi? ÅCF hakee uusia pelaajia!

Kiinnosteleeko pelaaminen Turun tyylikkäimmässä futisseurassa? Jos vastasit kyllä, niin nyt sinulla on elämäsi tilaisuus. Kaupungin ykkösseura Åbo Club de Fútbol, eli kavereiden kesken ÅCF tai Yön Ritarit, hakee nyt lisää tulivoimaa miehistöönsä kaudelle 2015.

Åbo Club de Fútbolia edustaa kaksi joukkuetta. ÅCF pelaa kaudella 2015 Turun Piirin Vitosessa ja ÅCF2 Kutosessa, eikä kumpaankaan jengiin olisi lisävahvistukset pahitteeksi. Kaudella 2014 ÅCF:n molemmat joukkueet sijoittuivat omissa Vitosen ja Kutosen lohkoissaan kolmanneksi.

Liittymällä meihin pääsee osaksi jotain suurta ja kaunista, eikä esim. pääyhteistyökumppani Bar4:ssä ole naisista pulaa.

Vaatimukset:

  • Olet hyvä jätkä. Meillä ei urpoja kattella.
  • Osaat pelata futista. Mikään Ronaldo ei tarvitse olla (koska kaksi eri tasojoukkuetta), mutta jos et oo koskaan pelannu futista muualla ku koulun liikuntatunneilla, ni älä tuu. Mee takas liikuntatunnille.
  • Olet sitoutunut. Jos kiinnostaa vaan pelaaminen, mut reenit vähän niin ja näin, ni väärä jengi. ÅCF treenaa vähintään kaks kertaa viikossa ja ainakin toiseen näistä tapahtumista pitäis ehtiä.
  • Olet hyvä jätkä. Meillä ei urpoja kattella.

ÅCF:n kausimaksu on 150€ ja sillä kustannetaan seuran pyörittäminen (sarjamaksut, tuomarimaksut, harjoitusvuorot, varusteet ja muut yleiset kulut). Tämän lisäksi ÅCF:llä on tapana järjestää kauden mittaan monenlaista hengennostatustapahtumaa, joihin osallistuminen ei ole pakollista, mutta suotavaa.

Talvella Ritarit juoksee lenkkiä ja treenaa mahdollisuuksien mukaan hallissa ja ulkona, joten hyppää remmiin heti!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

  • Valmennuspäällikkö Matias Roos 040 758 1213
  • Seuran puheenjohtaja Harri Laisto 050 554 7735
  • Varapuheenjohtaja Juhani Koskinen 040 723 1902

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen aboclubdefutbol@gmail.com, mutta luetaan sitä joskus ja juhannuksena. Joten soita.

P.S. Jos pelaaminen ei ole sinun juttusi, mutta jokin muunlainen yhteistyö esim. sponsoroinnin tai minkä tahansa muun saralla kiinnostaa, niin olethan yhteydessä seuran puheenjohtajaan (Harri Laisto 050 554 7735). Yön Ritarien yhteistyökumppanina näkyvyys on taattu.