Mâtador osoittautui Zlatania kovemmaksi jätkäksi: “En tarkoittanut leijua”

Mediassa uutisoitiin tänään, että ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic olisi maksanut mökkitiensä kunnossapidon tuhanneksi vuodeksi. Koko jupakka paljastui lopulta huijaukseksi, mutta Yön Ritareista vastaavanlaista avokätisyyttä löytyy. Laitapuolustaja Aleksi “Mâtador Gigante” Moilanen nimittäin maksoi kerran peräti kahden kuukauden puhelinlaskun yhdellä kertaa.

“Istuin siinä rahapinon päällä iltaa kiillotellen onnenlanttiani, kun vainusin maksamattomia laskuja pöydällä. Niissä kolikkohöyryissä lipsahti suurempi summa operaattorin tilille kuin oli tarkoitus. En tarkoittanut leijua”, selittää Gigante aavistuksen häpeissään.

Puhelinlaskujen avokätinen ennakkomaksu ei kuitenkaan ollut ainoa kerta, kun tämä ÅCF:n taiteilija on pistänyt mittaamatonta omaisuuttaan leviäksi.

“Kerran maksoin kaupassa myös kahdesta muovikassista kolmen hinnan, koska en tarkistanut kuittia. Rahaa kun on sen verran, ettei tarvitse ihan kaikkea laskea”, Mâtador hörähtää lopuksi.

Massikeisari Mâtadorin otteita pääsee seuraamaan seuraavaksi lauantaina 2.8. klo 19, kun ÅCF kohtaa yläkentällä AFC Campuksen.